, ,

Potries tindrà el seu Pla Local d’Infància, Adolescència i Joventut

Un Pla que està desenvolupant-se amb la implicació i la participació activa dels infants, adolescents i joves, i que permetrà orientar les polítiques que es duran a terme els pròxims anys al municipi. Entenem que ells i elles són ciutadania de ple dret i actors clau en les dinàmiques municipals. La seua participació és fonamental per a millorar el poble des d’una mirada més inclusiva, igualitària i curosa amb l’entorn en què vivim.

El Pla es va iniciar amb una diagnosi participativa per valorar les mancances a millorar i els punts forts a consolidar que actualment tenen les polítiques municipals relacionades amb la infància, l’adolescència i la joventut. L’anàlisi feta des de la mirada dels més joves per poder recollir la seua sensibilitat a l’hora de poder marcar les línies d’intervenció per als pròxims quatre anys i els objectius a assolir.

Les línies d’intervenció des de la transversalitat i la gestió compartida, que donen coherència i cohesió a les accions proposades en el Pla, que permetran coordinar els diferents departaments del consistori cap a un mateix objectiu: que els infants, adolescents i joves siguen els protagonistes, s’impliquen en la transformació del municipi i s’apoderen des dels seus espais comuns.

La participació activa i l’educació en valors és el fil que entrellaça tot el Pla i la línia estratègica que els infants, adolescents i joves han marcat com a camí a seguir.

L’elaboració d’aquest PLIAJ’Potries es du a terme, gràcies a la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència i Qualitat Democràtica i l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València per a la concessió de subvencions destinades als municipis i entitats locals menors de la província de València per al foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern; amb una dotació de 8.000 euros.

 

Descarrega’m ací mateix el Pla d’Infància i Joventut Potries

 

Portada Pla Infància 2021-2024