,

POTRIES REP 168.000€ PER A CONTRACTAR 9 PERSONES ATURADES

El Consistori municipal ha resultat beneficiari dels Programes d’Ocupació impulsats per la Conselleria de Sectors Productius de la Generalitat Valenciana.

 

L’Ajuntament de Potries ha contractat 6 dones a través del Programa EMDONA de la Generalitat Valenciana. Aquest programa de Foment d’Ocupació es realitza a través del GVA Labora i va dirigit a la contractació de dones desocupades en col·laboració amb les corporacions locals valencianes. 108.372,25€ és la quantitat rebuda pel Consistori municipal i els perfils laborals son dos Peons de Neteja, una Tècnica d’Animació Sociocultural (TASOC), una Gestora Cultural, una tècnica en Comunicació Audiovisual i una Auxiliar Administrativa. El contracte té una duració de poc més de 9 mesos.

 

L’Ajuntament cassoler també ha rebut una subvenció de 31.012.51€ a través del Programa EXPLUS per a la contractació de dues persones. Per una banda, es contracta a una diplomada en ceràmica com a professora a l’Escola-Taller de Ceràmica “Les Envernissadores” i per l’altra, es contracta a un jardiner. Aquest Programa EXPLUS està dirigit a la contractació de persones majors de trenta anys i té amb una duració de dotze mesos.

 

EMPUJU ha estat el tercer Programa d’Ocupació concedit a l’Ajuntament de Potries amb una dotació de 28.601,81€. En aquest cas, va dirigit a persones desocupades menors de trenta anys i el perfil que es contracta és un Tècnic/a en Turisme durant dotze mesos.

A banda d’aquestes nou incorporacions laborals, l’Ajuntament contava ja amb tres persones contractades amb programes anteriors.

 

Assumpta Domínguez, Alcaldessa de Potries:

“Es tracta de la major quantitat atorgada per la Generalitat al nostre municipi per a promoure l’ocupació i reforçar, amb la incorporació d’aquestes persones aturades, els diferents serveis municipals, tant al carrer com a l’administració.”

 

EMDONA, EXPLUS i EMPUJU són Programes promoguts per la Generalitat Valenciana per al Foment d’Ocupació mitjançant la contractació de persones desocupades inscrites al LABORA. Es coordinen des del GVA Labora en col·laboració amb les entitats locals i estan cofinançades pel Fons Social Europeu.