Instal·lacions municipals

Fonda d’Entitats

La Fonda d’Entitats és un edifici per a les associacions i els col·lectius del poble. És un espai on es puguen compartir moments de treball i de diàleg, on es puguen desenvolupar activitats, i promoure actuacions i propostes conjuntes. L’objectiu de la Fonda d’Entitats és dinamitzar la vida social del poble i afavorir la relació entre persones de diverses edats i generacions.

La Fonda d’Entitats compta amb dos espais per a l’ús social i cultural: un espai principal amb vistes a l’ermita i el seu paratge natural; i una sala amb projector i pantalla.

Casa de la Cultura

La Casa de la Cultura és el principal centre de serveis socials i culturals de Potries. En l’actualitat alberga la Llar de persones jubilades i pensionistes, la Biblioteca municipal i l’arxiu. Compta amb una gran sala polivalent de 400 m2, amb capacitat d’adaptar-se a molts tipus d’activitats diferents.

Casa Abadia

La Casa Abadia és un espai en el nucli antic del poble de Potries, vella casa del rector de l’Església dels Sants Joans, que es converteix en un punt neuràlgic en el desenvolupament del Porrat de Sant Blai.

Poliesportiu

El Poliesportiu Municipal és el conjunt d’instal·lacions esportives que hi ha als afores del poble, en l’entrada des de Gandia, junt al Molí Canyar.

Sala Polivalent

La Sala Polivalent és una sala ubicada en el Poliesportiu de Potries, amb capacitat per albergar activitats esportives en un espai tancat.

© Copyright - Ajuntament Potries