Webs i telèfons

  • Webs i telèfons

TEIXIM POTRIES

Teixim Potries és una associació que s’ha format amb totes les associacions i col·lectius que han decidit integrar-se en aquest projecte comú.

ENTREARRELS

EntreArrels és el nom de la iniciativa turística, mediambiental i històrica que es configura a l’entorn d’una quinzena d’arbres (i arbredes) emblemàtics del terme municipal de Potries.

Entrearrels.eu

ASMISAF

Asmisaf trabaja para que los discapacitados intelectuales y sus familias tengan una vida digna y puedan disfrutar de un proyecto de futuro.

Asmisaf.com

CITROSOL

PRODUCTOS CITROSOL, S.A. desarrolla e implanta las tecnologías y ceras postrecolección más adecuadas, desde el punto de vista de la eficacia y responsabilidad con la sociedad, para el mantenimiento de la calidad comercial de frutas y hortalizas frescas, convirtiéndonos en este ámbito en colaboradores fiables de nuestros clientes.

Citrosol.com

JUAN OLASO SA

CITRUS EXPORT COMPANY , specialized in our own citrus production, marketing and export, with more than 80 years of history.

JUAN OLASO SA was founded in 1929 by Juan Olaso and continued by his descendants. We are currently in the fourth generation of this family business, being renowned for a strong entrepreneurial spirit of export pioneering at both ational and international markets.
Juanolaso.com

RESTAURANT MOLÍ CANYAR

El Restaurant Molí Canyar es troba en un antic molí l’origen del qual es remonta a finals del segle XV i que va pertànyer a la coneguda família Aynat.

Al llarg dels seus quasi cinc-cents anys d’existència va arribar a convertir-se en un dels molins més importants de la comarca de la Safor. El tancament de l’activitat i el seu posterior abandonament el van portar a un estat ruinós que amenaçava la seua completa desaparició.

Afortunadament, a mitjans de la passada dècada, l’actual propietari compra l’edifici i procedeix a una escrupulosa i cuidad restaruació respectant al màxim tots els elements originals aconseguint conservar allò de major valor històric.

Gràcies a totes estes actuacions han arribat fins els nostres dies les façanes, parets, bigues i una bona part de la maquinària primigènia.

El 1997 acaben les obres i en abril s’inaugura com a restaurant.

Molicanyar.com/

DYDSA

Fa 25 anys i atenent a diverses necessitats quant a desinfecció i neteja, es va fundar Dydsa (Detergents i Desinfectants S.A.), empresa dedicada a la fabricació de productes químics de neteja professional.

Dydsa.com

SAFOR TURISME

Safor Turisme, una experiència 360º, on els nostres 31 municipis es convertiran en una única destinació per als esperits viatgers més exigents.

Saforturisme.org

MANCOMUNITAT DE MUNICIPIS DE LA SAFOR

La Mancomunitat de Municipis de la Safor és una entitat local que va nàixer l’any 1982, per voluntat de 27 pobles que van decidir constituir-se en una mancomunitat, per a la prestació de serveis en comú, i a la qual es van adherir amb posterioritat la resta de municipis de la comarca. L’any 2014 Gandia va eixir de la Mancomunitat, per la qual cosa dels 31 pobles que formen la comarca de la Safor, a hores d’ara tots menys Gandia romanen integrats a la mancomunit: Ador, Alfauir, Almiserà, Almoines, Barx, Bellreguard, Beniarjó, Benifairó de la Valldigna, Beniflà, Benirredrà, Castellonet de la Conquesta, Daimús, Guardamar de la Safor, l’Alqueria de la Comtessa, la Font d’en Carròs, Llocnou de Sant Jeroni, Miramar, Oliva, Palma de Gandia, Palmera, Piles, Potries, Rafelcofer, el Real de Gandia, Ròtova, Simat de la Valldigna, Tavernes de la Valldigna, Villalonga, Xeraco i Xeresa.

Mancomunitat-safor.es

MONASTERI DE SANT JERONI DE COTALBA

El Monasteri de Sant Jeroni de Cotalba es troba situat en el terme municipal d’Alfauir (Valencia), s’alça sobre el tossalet de Cotalba en un entorn natural privilegiat i a uns huit quilòmetres de Gandia, és de propietat privada i està obert al públic des de l’any 2005, per mig d’un acord amb la Conselleria de Cultura.

Es tracta d’una de les construccions monàstiques més notables i millor conservades de la Comunitat Valenciana, fet que es veu accentuat per la diversitat estilística del seu conjunt que, arrancant d’una primitiva estructura gòtica medieval en el segle XIV, es desenrotlla fonamentalment des del segle XVI al XVIII.

Este bell monument que en el passat va pertànyer als jerònims, està declarat Bé d’Interés Cultural (B.I.C.) des de 1994, la seua construcció data del 1388 i conté importants elements mudèjars, gòtics, barrocs i neoclàssics..

Els visitants poden admirar el seu pati d’entrada, amb la torre gòtica, pati dels tarongers, claustre mudéixar, antiga església amb capella barroca, antiga sala capitular amb la imatge de la Mare de Déu de la Salut, almàssera amb el fresc del pare Borrás (Sagrat sopar de l’escola de Joan de Joanes), sitja, trull, cavallerisses, antiga cuina dels frares, ademés dels impressionants jardins romàntics i l’aqüeducte gòtic que ho rodeja.

www.cotalba.es/val/

PALAU DUCAL DELS BORJA

El Palau Ducal dels Borja, declarat Bé d’Interés Cultural des de 1964, és un dels exemples d’arquitextura civil més emblemàtics i importants del patrimoni arquitectònic i ornamental valencià. Guardonat amb el Certificat d’Excel·lència Tripadvisor 2017.

Palau Ducal

LLOCTELÈFON
Casa Ajuntament96.280.05.88
Centre Social96.289.94.29
Centre Escolar96.282.67.10
Centre Mèdic96.282.67.80
Escola de Música96.280.14.40
Escoleta Infantil63.341.11.22
Bombers085
Emergències112
Guàrdia Civil062
Centre Salud BellreguardCita prèvia 96.161.31.80
Urgències 96.161.31.81
Creu Roja de Gandia96.296.50.76
Mancomunitat

96.296.50.03
Aigua Potable – AVERIES60.779.28.39
Recollida de Trastos96.286.61.56
Iberdrola96.286.62.62
Farmàcia Potries96.280.01.79

© Copyright - Ajuntament Potries