I CONCURS DE TELES ART AL CARRER

Des del segle XVII Potries ha celebrat el Porrat de Sant Blai, una festivitat local que aglutina a milers de persones durant el cap de setmana del 3 de febrer. Aquest any la situació és distinta i des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Potries s’ha anunciat la cancel·lació dels actes i activitats culturals i festives entorn del cap de setmana del Porrat. Tradicions, costums i festa que hauran d’esperar un any per a tornar a veure la llum.
Des del 2016 s’ha inclòs dins de la programació cultural l’apartat d’ART AL CARRER en el qual, durant la celebració de la festivitat s’han dut a terme diverses exposicions i manifestacions artístiques. Entre elles, l’exposició de teles als balcons dels carrers del municipi. Des de l’inici del projecte hi han col·laborat amb l’Ajuntament alguns municipis, com ara Cocentaina, Gata, Petrer i Sagunt.
L’objectiu del Porrat de Sant Blai 2021 és crear una col·lecció municipal, on a través de les obres realitzades tinguem un recurs artístic propi. És per això, que amb aquest document fem la presentació del I CONCURS DE TELES ART AL CARRER.

Per tal de participar han d’acomplir-se les bases a les que pots accedir punxant aquest enllaç.