REPTE LECTOR MAIG 2018

Per al repte lector del mes de maig vos proposem una novel·la de misteri, policíaca o negra.

I per als més joves vos proposem un còmic.

Recordeu que el repte d’abril encara està obert i podeu seguir deixant-nos els vostres comentaris o booktubers.

6 respostes
 1. Alejandro J.
  Alejandro J. says:

  He leido “El hombre que perseguía su sombra” de David Lagercrantz. Quinto libro de la saga Millenium, no defrauda si lo que te gusta son los libros de esta serie. Tampoco sorprende. Bien lo leí en poco tiempo y enganchado

 2. Carola da Vinci
  Carola da Vinci says:

  He leído “El hombre que perseguía su sombra”, la quinta novela de la serie Millenium iniciada por Stieg Larsson. Esta entrega es la segunda post mortem del autor continuada por David Lagercrantz. Si bien no he logrado el enganche que me provocó la trilogía originaria, esta novela se salva en parte por la trama que resulta interesante al relatar ciertos experimentos sociales con gemelos que nos hacen reflexionar acerca de la importancia de la genética y el ambiente sobre la formación de la personalidad del individuo y porque siempre me resulta agradable seguir inmersa en el mundo de Lisbeth Salander. Se echa de menos el estilo de Larsson.

 3. Tere
  Tere says:

  Hola!
  Per a aquest repte ge llegit “Mi querido asesino en serie”, de Alicia Giménez Bartlett.
  És un nou cas de l’inspectora Petra Delicado, protagonista de la sèrie policíaca de l’ autora.
  Com els altres, és un llibre fàcil de llegir, sense altra pretenció que exposar un cas policial i la seua resolució.
  M’agrada esta autora perque en llengua castellana crec que es de les poques que escriu este gènere literari, aportant una perspectiva femenina i triant a una dona com a prptagonista.
  No li falta certes pinzellades d’humor, d’aspectes negatius de la societat actual,…
  Si t’agrada aquest genére, és recomanable i entretinguda.
  Dir que també escriu novel·les fora d’aqueste tema i, a més, a sigut premi Nadal i Planeta per elles.

 4. Adriana Soldevila Peiró
  Adriana Soldevila Peiró says:

  Bé, acabe de llegir les 476 pàgines de la novel.la de Joël Dicker, ” El libro de los Baltimore”. Sincerament,m´ha transportat a una lectura àvida, sense resoll, d´aquelles que no pots parar ni un moment, perquè eres part de l´acció. Sencillament, no pots parar, no tens gana de fer res més que de llegir sense tregua, simplement perquè la novel.la el té atrapada per tots els costats… A més, és curiós, estava fullejant el llibre casualment en la biblio. Em va captar la atenció la portada, una acuarel.la molt boniqueta. Vaig obrir el llbre i vaig llegir unes línies, que esta vesprada quan estava acabant de llegir-lo he recordat!!!! Vaja, i que fora este llibre el que em recomanara Borja… Si es que les casualitats no existeixen!!
  Diu el llibre…” El drama de la vida. Dramas ha habido siempre y los seguirá habiendo, y aún así, la vida sigue.Los dramas son inevitables. En el fondo tampoco tienen mucha importancia. Lo que cuenta es cómo conseguimos superarlos… (…) Somos muchos los que buscamos darle algún sentido a la vida, pero la vida solo tiene sentido si somos capaces de cumplir estos tres propósitos: DAR AMOR, RECIBIRLO Y SABER PERDONAR. Todo lo demás es una pérdida de tiempo… Gràcies Borja, per la teva recomanació. Adriana.

 5. Mónica
  Mónica says:

  Hola, la novela de misteri que vaig triar per la mes de maig va ser Los ritos del agua, la segona part de la trilogia de La Ciudad Blanca.
  Ha estat bé, però m’ha decebut un poc; en algunes parts sona poc creïble, massa fantasia i massa “prota”. Però, a pesar d’això crec que llegiré la tercera part també

  Respon

Els comentaris estàn tancats.