REPTE LECTOR AGOST

 

Al mes d’agost vos proposem la lectura d’un llibre d’autora o autor estranger.

3 respostes
 1. Carola da Vinci
  Carola da Vinci says:

  “El enigma Vivaldi”, primera novela de Peter Harris parte del supuesto que Antonio Vivaldi, el músico veneciano conocido como il prete rosso por haber sido cura y pelirrojo , perteneció a una hermandad secreta encargada de proteger y ocultar secretos que a ojos de profanos podrían resultar peligrosos.
  Poco antes de su muerte en 1741 en Viena envía un documento codificado en forma de extraña partitura a su hermandad en Venecia, que en teoría contiene un descubrimiento que podría cambiar la historia de la humanidad.
  Este documento es encontrado por casualidad por un músico español que está en Venecia estudiando su legado y junto a una chica del lugar con la cual ha iniciado un romance deciden seguir las pistas para ver hacia dónde llevan sin pensar que esto despertará el interés y la ira de gente peligrosa interesada en el secreto.
  Una novela entretenida sin más, donde el tema a priori resulta interesante pero el desarrollo y la conclusión dejan que desear.

 2. TERE
  TERE says:

  El llibre que he llegit este mes ha sigut "El joc de Ripper", d’Isabel Allende. És la primera novel·la del gènere policíaca i d’intriga que va escriure esta autora, després de les seues nombroses obres de narrativa històrica-realista. L’acció se situa a San Francisco (ciutat en què viu la mateixa Isabel des de fa anys) i té els assassinats i la intriga típics del gènere, però és la vegada una novel·la molt d’Isabel, i del seu estil, amb l’univers de la seua narrativa i els seus personatges característics seguixen presents. Després de la predicció d’una sèrie d’assassinats realitzada per una coneguda astròloga, l’inspector policial rebrà l’ajuda inesperada d’un grup d’internautes especialitzats en jocs de rol, Ripper: cinc adolescents i un ancià. La investigació dels crims duta a terme pels personatges que no són policies li dóna un aspecte diferent de la novel·la. No m’importa recomanar-la, perquè té la mateixa lectura fàcil d’altres obres seues, i proporciona entreteniment durant la lectura.

 3. Mònica
  Mònica says:

  Al repte d’agost he llegit “El collar Rojo” de Jean-Christophe Rufin.
  La novel·la ens situa en els anys després de la primera guerra mundial, amb històries de vides trencades per reclutaments de parents, fills, pares, marits …
  A la novel.la hi ha dos personatges igual d’importants.
  Morlac, un heroi de guerra, empresonat pels mateixos que el van condecorar, precisament per cridar el sense sentit de les guerres i les medalles.
  L’altre personatge és el seu gos, Guillaume, víctima de les atrocitats humanes i qui, a pesar d’això, ens dona una lliçó de fidelitat incondicional difícil de trobar en un ésser humà.
  És un llibre curt però molt intens. El vaig triar perquè tots els llibres que he llegit d’este escriptor l’han encantat.

Els comentaris estàn tancats.