Potries comptarà amb el nou parc de la Concòrdia en Pasqua

Potries comptarà amb el nou parc de la Concòrdia en Pasqua Hui han començat les obres de construcció del “Parc de la Concòrdia”. Es tracta d’un nou espai d’oci i esport, situat al poliesportiu municipal, que pretén convertir-se en un enclavament aglutinador i dinamitzador de la vida social del poble. Els treballs, que duraran dos mesos, s’han encetat aquest matí amb una aclarida d’arbres atés que la massa arbòria era molt espessa.

El projecte, dissenyat pels tècnics de l’Ajuntament i finançat en la seua major part per la Diputació de València mitjançant el programa de recuperació d’espais degradats, contempla la construcció d’un circuit esportiu, l’habilitació d’una zona verda per a l’esbarjo familiar i un espai de jocs infantils. Igualment, s’ha previst la instal·lació de fonts i una àrea recreativa amb taules i torrador. Més de 2.000 metres quadrats de superfície on es plantaran moreres, oms, xops i salzes, a més diverses espècies de plantes aromàtiques.

L’alcaldessa ha destacat que “el nou parc recreatiu serà, sens dubte, un indret ideal perquè els veïns, les veïnes, les famílies puguem gaudir de l’activitat a l’aire lliure, però també un lloc de trobada, un espai de concòrdia on conviure, descansar i gaudir de la natura”.

Cal recordar que el parc està al costat de l’hivernacle on l’escola du a terme el projecte educatiu “Hort-i-cultura”, i que per tant els xiquets i les xiquetes podran gaudir d’un entorn més adient per a treballar, estudiar i desenvolupar les activitats programades pel professorat.