,

LES DAMES DE POTRIES – ROB WARD

El dimarts 23 de maig a les 19:00 hores, amb motiu del 5é aniversari  del Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez inaugurem l’exposició “Dames de Potries” de Rob Ward.

L’exposició està formada per dibuixos de dones de Potries, reflecteix els sentiments de l’autor i crea una petita història sociològica d’un dia en la vida de Potries.


Fa vuit anys em vaig enamorar de Potries. Té un atribut màgic: la gent, l’espai i la seua alegria pacífica, socialment justa, amable i amigable.

Sempre es pot apreciar el caràcter d’un lloc mirant els rostres de la seua gent. El 9 d’octubre de 2022 vaig fer fotografies a La Plaça en una festa. La majoria de les persones que hi havien eren dones.

Decidisc, durant un llarg hivern a Anglaterra, fer 60 dibuixos de les dones de Potries per reflectir el dia, els meus sentiments, i crear una petita història sociològica d’un dia en la vida de Potries.

La meua intenció original era que foren una celebració del Dia Internacional de la Dona a març. Els dibuixos es van prendre de fotografies, es van reimprimir i es van dibuixar. Els primers vint es mostren ara, els quaranta restants els succeiran en un temps.

Una celebració de les Dames de Potries.

Rob Ward

10 de maig de 2023