,

IMPULS AL POTRIES MUSIC FEST

L’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València, a través del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC), amb la convocatòria de subvencions destinades a projectes culturals singulars 2023, en la modalitat A. Festivals, mostres o certàmens culturals; ha col·laborat amb el patrocini i la realització del POTRIES MUSIC FEST 2023, amb una ajuda de 8.265,76 euros.

Potries Music Fest 2023 ha estat una trobada de caràcter intercultural que ha combinat la música amb l’essència mediterrània del nostre poble, tant des del punt de vista patrimonial, com ambiental i etnològic. La variada oferta d’actuacions musicals va abordar estils musicals ben diversos i amb orígens a tot arreu del món.

Objectius i resultats específics aconseguits:

  •  propiciar l’accés a la població a diferents estils musicals, que per la seua qualitat solen estar allunyats dels circuits habituals del món rural.
  •  generar una demanda turística d’amants de la música que ens visiten expressament, per a viure una experiència singular.
  •  estimular les formacions de xicotet format del sector cultural.

Del 10 al 13 d’agost, Potries va poder gaudir d’una àmplia varietat d’artistes i grups musicals, com Clara Andrés, Aayaam trio, Antonio Oyarzábal, CMS trio, Noelia Llorens Titana, Abraham Cupeiro…, complementant l’oferta del festival amb altres disciplines com tallers de ceràmica, gastronomia o recitals de poesia.

 

Foto Potries Music Fest 2023