eBiblio Comunitat Valenciana és un servici de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’internet. eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

Pot fer ús d’eBiblio qualsevol persona que dispose d’un carnet de lector expedit per una biblioteca integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana.

Si no disposes d’un carnet de lector, no coneixes el teu usuari o contrasenya o has d’actualitzar el teu correu electrònic,  pots dirigir-te a la biblioteca, telefonar-nos o enviar un correu electrònic a biblioteca@potries.org  i t’ajudarem.

El servici està disponible en l’adreça comunitatvalenciana.ebiblio.es.

També es pot accedir als llibres prestats a través de l’app eBiblio, disponible per a iOS i Android.

A través d’aquest senzill vídeo t’ensenyem com trobar el llibre que cerques en el catàleg de eBiblio.

El servici ha sigut promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i és gestionat per esta.

© Copyright - Ajuntament Potries