ECOPARC MÒBIL: CADA DIMARTS EN EL RECINTE FIRAL

L’ecoparc mòbil del Consorci per la Gestió de Residus (COR) estarà a Potries tots els dimarts de 10 a 12 del matí al recinte firal.

La finalitat de l’ecoparc mòbil és arribar a tota la població amb voluntat de reciclar i cuidar el nostre territori i el medi ambient.

A més, els ciutadans de Potries que estiguen interessats a conéixer el funcionament del tractament de residus urbans, disposaran de personal del consorci per explicar, assessorar i respondre a totes les inquietuds plantejades.

L’ecoparc mòbil té a més la finalitat de donar a conéixer la importància del reciclatge, de sensibilitzar els ciutadans dels beneficis que pot aportar al nostre entorn i per tant a la nostra salut, la senzilla acció de RECICLAR.

Nou sistema d’incentivació de reciclatge: “el meu compte ambiental”
També té un altre avantatge: cada persona que aporte algun residu a l’ecoparc mòbil i mostre el seu Carnet d’Identitat, entrarà en una base de dades del COR i anirà acumulant punts, que es traduiran en una disminució de la quantitat a pagar en el rebut del COR, rebut que es paga anualment a la Diputació de València pel transport i transferència a la planta de valorització dels residus recollida en el contenidor no selectiu (el verd fosc). Mostra el teu DNI i acumula punts.