Medi ambient, agricultura i benestar animal

Dades ambientals en temps real a Potries

L’Ajuntament de Potries, dins del projecte “Potries Poble Verd” i gràcies a la subvenció del Pla Verdea, ha plantat recentment 18 arbres nous als carrers del nostre poble per combatre els efectes del canvi climàtic i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes. A més, s’han instal·lat sensors de mesures ambientals que monitoritzen en temps real paràmetres com la concentració de CO₂, la temperatura i la humitat en distints punts del poble.

Esta iniciativa no només contribuïx a un entorn més saludable, sinó que també ens permet obtindre dades valuoses per entendre millor el nostre ambient i prendre mesures efectives per protegir-lo. A continuació, podeu veure les dades actualitzades en temps real.

Esperem que esta informació vos siga d’utilitat i vos convidem a seguir col·laborant per fer de Potries un poble més verd i sostenible.


Obrir en una nova pestanya.

Notícies

Mur de la Riba
Mur de la Riba
, ,

ES MILLORA LA RUTA DE L’AIGUA AL SEU PAS PER POTRIES AMB NOVA SENYALÍSTICA I MOBILIARI URBÀ

Potries rep 6.000,00 euros de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València, de la convocatòria de subvencions Impulsem Turisme 2023, per a millorar la Ruta de l’Aigua al seu pas per Potries, amb infraestructures i equipaments…
Mur de la Riba
,

POTRIES RECONSTRUEIX EL MUR DE CONTENCIÓ DEL RIU SERPIS

L’Ajuntament de Potries ha reconstruït una gran escullera de 45 metres al marge del riu Serpis amb l’objectiu d’assegurar el camí de la Casa Fosca que dona accés als bancals i a les casetes de disseminat. El pressupost de l’obra…
© Copyright - Ajuntament Potries