,

NOVA FURGONETA ELÈCTRICA

L’Ajuntament ha renovat la flota municipal amb l’adquisició d’un nou vehicle elèctric.
La nova furgoneta permetrà retirar el vehicle més contaminant que ja havia arribat al final de la seua vida útil. D’aquesta manera, es dota l’Ajuntament del parc mòbil necessari per a treballar amb la màxima eficàcia i eficiència i, al mateix temps, s’aposta per la mobilitat sostenible amb una reducció del consum de carburant i de les emissions de CO₂ i NO₂.

El projecte, amb un cost de 55.473,45 euros, ha estat finançat amb 44.947,09 euros gràcies a les ajudes per a inversions a projectes singulars locals d’energia neta en municipis de repte demogràfic (PROGRAMA DUS 5000), en el marc del Programa de Regeneració i Repte Demogràfic del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Aposta per la mobilitat sostenible
Amb la renovació de la flota, l’Ajuntament també vol donar exemple per potenciar la mobilitat sostenible d’empreses i particulars. En aquest sentit, a Potries els vehicles elèctrics o amb tecnologia tipus híbrida gasolina/elèctric o dièsel/elèctric gaudeixen d’una bonificació d’entre el 30 i el 50% de la quota de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica.