L’Ajuntament de Potries realitza un projecte d’ampliació d’instal·lació solar fotovoltaica al CRA Mondúver-Safor

L’Ajuntament de Potries està portant a terme el projecte d’ampliació d’Instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum d’energia elèctrica en règim de Comunitats d’Energies Renovables de 34,1 kWp per al CRA Mondúver-Safor Aulari de Potries.

Mitjançant la col·locació en la coberta d’una instal·lació solar fotovoltaica en règim d’autoconsum, es preveu aconseguir un doble objectiu: millorar l’eficiència energètica de l’Escola, i fer un repartiment d’energia a 18 persones sòcies de la Comunitat Energètica Local.

L’energia assignada a l’Escola serà de 16,1 kW (aproximadament un 47% de la instal.lació), i els 18 kW restants es distribuiran als 18 CUPS/vivendes sòcies de l’Associació Comunitat Energètica Local de Potries.

L’actuació, amb un pressupost total de 52.136,67 euros, es finançarà amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, a través de la convocatòria d’ajudes destinades al foment d’instal·lacions d’autoconsum d’energia elèctrica en règim de comunitats d’energies renovables, amb càrrec al pressupost de l’exercici 2023; mitjançant una ajuda directa de 23.330,42 euros.

Cartell ajudes IVACE 2023