Abril de 2018:  

Per iniciar el repte lector, volem que tingau la llibertat d’escollir el llibre que més vos agrade de la biblioteca per submergir-vos en el plaer de la lectura.

Podeu deixar-nos ací baix un petit escrit sobre el que vos ha semblat o l’enllaç al vostre ‘booktuber’ del llibre.

Comencem?

6 respostes
 1. Alex
  Alex says:

  Hola, he leido “El juego invisible” de Javier Sierra, premio Planeta 2017. Describe una gincana de pistas, persiguiendo un gran hallazgo histórico. No me ha gustado nada, el primer “Planeta” que me ha aburrido.

 2. XELO
  XELO says:

  Hola, jo acabe de llegir, “Quan anavem a l’estraperlo” i he de dir que és un llibre on ens conta un personatge en primera persona i d’una forma molt senzilla la història més propera de la nostra comarca. Es agradable de llegir, perquè en parla el valencià de La Safor, i d’una manera ben realista i conta històries que els meus uelos m’havien contat no fa massa temps. Es ben entretingut. Recomanable.

 3. Adriana Soldevila Peiró
  Adriana Soldevila Peiró says:

  “Lo que está en mi corazón”, llibre de Marcela Serrano, autora que vaig llegir fa temps i em va emocionar i fins i tot asombrar en aquells moments. Aquest llibre no m´ha produít la sensació d´engantxe i disfrute però he sentit com la autora ens intenta contar la situació de violències i injusticies que es produixen a sud i centre América. La formació de les guerrilles en la selva, el zapatisme, els activistes, els raptes,el dur futur de la dona indígena i tota aquella condició humana dolenta i injusta a la que la majoría de països americans es veuen abocats. Llegir el llibre m´ha recordat les Jornades Camperoles a Potries amb les declaracions dels camperols colombians, desgarradores, injustes i sense sol.lució… recorde a Edilberto, que espere continue viu. I a Berta Cáceres, assesinada al poc de coneixer la seva historia… crec que paga la pena llegir la novela per coneixer aquest món, encara que no siga de les millors que he llegit de Marcela.

 4. Mònica
  Mònica says:

  Hola, jo he llegit “Los pacientes del Doctor García” d’Almudena Grandes. M’ha encantat com tots els que he llegit d’esta escriptora, però tal vegada siga el que menys dels que duu publicats de la saga Episodios de una Guerra Interminable.
  És bastant llarg i dens, ja que dona moltes dades i molts noms. Però des del meu punt de vista són lectures imprescindibles per vore la nostra història més recent des del punt de vista dels que van perdre la guerra

 5. Carola da Vinci
  Carola da Vinci says:

  He leído el libro Palestinos, de Lola Bañon donde con mucha información, sensibilidad y conocimiento del terreno expone las terribles dificultades e injusticias que tiene que pasar esta gente en su país ocupado por Israel. Desgraciadamente desde que el libro fue escrito la situación en Palestina a seguido empeorando de manera drástica…

 6. TERE
  TERE says:

  EL LLIBRE QUE M’HE LLEGIT ÉS “LO QUE ESTÁ EN MI CORAZÓN”, DE MARCELA SERRANO.
  FA UNS 15 ANYS HAVIA LLEGIT ALTRES LLIBRES D’ESTA AUTORA I REALMENT ELS RECORDE DE FORMA POSITIVA.
  HE DE DIR QUE AQUEST M’HA DESSEBUT; EL TEMA ÉS INTERESSANT, PERÒ ALGO FALLA…..NO HE ARRIBAT A ENGANTXAR-ME, EMOCIONAR-ME.
  EN DEFINITIVA, ÉS UN LLIBRE QUE NO QUEDARÀ REGISTRAT EN MI.

Els comentaris estàn tancats.