Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ACTIVITAT AMB ART AL QUADRAT

13/12/2018 @ 6:00 PM - 8:00 PM

Gema i Mónica del Rey Jordà, són dues germanes que formen “Art al Quadrat”, la seua web és: https://www.artalquadrat.net/.

Estaran el dijous 13 de desembre, al Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez per a realitzar una activitat relacionada amb el seu treball i a l’obra que es troba exposada al museu.

Duran a terme un taller on s’analitzarà des de distintes perspectives pràctiques el concepte d'”autoinversió”, eixa inversió inevitable de capital que fem continuadament i que es troba en els llímits del limbo económico. Una cita per reflexionar sobre el valor dels diners al llarg de la història i com exerceix de paradigma social.

Ací teniu la descripció de l’obra que es troba exposada al museu:

“En el tercer i últim acte, Autoinversión, la reflexió d’Art al Quadrat és diferent. En aquest cas, el significat de la instal·lació té a veure amb la inversió realitzada tant pels pares de les artistes en la seua educació i a l’inici de la seua carrera com per elles mateixes amb els beneficis que obtenen amb les seues obres i que reinverteixen en el seu treball. Les artistes qüestionen el resultat, però també indiquen que «representa una forma de vida més enllà d’aquests «llimbs econòmics». La meua opinió és que el resultat i benefici és palpable, real, a diferència de la resta d’inversions que es relaten en les altres dues instal·lacions. El treball i la trajectòria d’aquest col·lectiu artístic, els premis, les exposicions en les quals participen no deixa cap dubte: la autoinversión, com elles titulen aquest tercer acte, resulta més rendible que qualsevol inversió basada en especulacions de qualsevol tipus i que estan unides en una mateixa història en aquest Limbo económico. L’ús del ventilador propícia el moviment de les dues imatges entrellaçades: una representa Gema i Mònica del Rei, i l’altra, les xifres obtingudes dels costos, les inversions i els resultats del seu treball.”

Details

Date:
13/12/2018
Time:
6:00 PM - 8:00 PM
Event Categories:
, ,