BUSCA EL QUE NECESSITES

Ací tens l’enllaç al nostre catàleg per poder realitzar les teues consultes a l’OPAC de la Agència de Lectura de Potries.

Catàleg ALM de Potries

També pots consultar el Tutorial d’ús del catàleg

Si no recordes la teua contrasenya, posat en contacte amb la biblioteca i et facilitarem una nova.

I pots consultar tots els serveis que t’ofereix la Xarxa de Lectura Pública Valenciana

 

SOL·LICITUD DE CARNET

El carnet és gratuït i per fer-vos-el necessiteu emplenar un imprés de sol.licitud, una fotografia recent de carnet i presentar el DNI a la biblioteca. Tindrà una validesa de cinc anys i serà personal i intranferible.

Amb el mateix carnet podreu fer ús del servei de préstec la Biblioteca de Potries i en totes les biblioteques adherides a la Xarxa de Lectura Pública Valenciana.

Descarrega la sol·licitud

 

 

E-BIBLIO:

eBiblio Comunitat Valenciana és un servici de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics a través d’internet. eBiblio posa a disposició de la ciutadania una plataforma tecnològica que li permet accedir al catàleg i prendre en préstec les principals novetats editorials en format digital per a poder-les llegir en diferents dispositius: tauletes tàctils, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

El servici ha sigut promogut pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i és gestionat per esta.

El servici està disponible en l’adreça comunitatvalenciana.ebiblio.es. També es pot accedir als llibres prestats a través de l’app eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS Android.

A través d’aquest senzill vídeo t’ensenyem com trobar el llibre que cerques en el catàleg de eBiblio: https://t.co/LAxfuuDzO3

CONTACTA:

Et deixem aquest formulari per a que pugues contactar amb nosaltres. Ací ens pots deixar qualsevol queixa, suggeriment, sol·licitar-nos que comprem algun llibre o renovar o reservar un llibre, CD o DVD. El personal de la biblioteca es posarà en contacte el més aviat possible per donar una resposta a la teua sol·licitud.