On dormir

Hotel Molí El Canyisset 96 283 38 92 LA FONT D´EN CARRÒS

Molí El Canyisset està situat a 2 km de Potries, en el municipi de la Font d’en Carròs.

És un antic molí d’arròs del segle XVII, caracteritzat per la seua alta xemeneia, rehabilitat en hotel rural de 3 estels envoltat de l’horta valenciana i tarongers, disposant de 17 amplis allotjaments climatitzats individualment, decorats amb mobiliari d’antiquaris, dotats de cambra de bany. Hi ha habitacions accessibles, fins i tot amb ascensor, per a persones amb mobilitat reduïda.

El restaurant La Verenne amb terrassa, per complaure els gurmets, ofereix una cuina imaginativa amb productes de temporada de l’horta valenciana, acompanyats pels vins del celler.

Els clients de negocis tenen una sala amb connexió, a més existeixen altres amplis salons en la planta baixa per a activitats mundanes amb racó de jocs de taula. Per a l’oci i el relax hi ha una piscina i servei de massatges.

www.hotelcanyisset.es  

Casa Rural Babel 96 295 81 83 VILALLONGA

L’Hotel Casa Babel del segle XIX gaudeix d’una ubicació pintoresca als peus de les muntanyes de la Safor a Vilallonga, a 4 km de Potries. Aquest establiment compta amb spa i restaurant.

Les habitacions de l’Hotel Casa Babel són modernes i lluminoses i presenten elements rústics com ara parets de pedra vista i bigues en el sostre. Totes compten amb balconada amb vista al camp dels voltants. El preciós restaurant L’Horta comunica a un pati interior i està decorat amb vidrieres del segle XVIII. L’establiment també compta amb biblioteca i terrassa amb vista a les muntanyes.

L’Hotel Casa Babel ofereix servei de lloguer de bicicletes i a la Safor hi ha diverses rutes de ciclisme i senderisme.

www.casababel.com

La Casa Rural de Carlos 619 061 111 XERESA

La Casa Rural de Carlos es troba en la localitat de Xeresa (València). Un poble de 2.300 habitants pertanyent a la Comarca de La Safor, situat a 15 km de Potries.

La Casa Rural de Carlos era una antiga fàbrica de pintes  i de botons que avui hem reconvertit en dues estades separades que donen al jardí interior (compartit per les tres cases). El Racó de Laieta, L’Assecador i La Fàbrica. Les construïren pensant en la tranquil·litat que ofereix el poble, en el seu jardí interior, en la seues vistes als horts de tarongers i en l’olor a flor del taronger que desprenen en època de floració. I sobretot, en la seua ubicació: en el poble de Xeresa però en un dels carrers que ixen de la localitat cap als horts de tarongers. Des de la porta de la casa hi ha una esplèndida panoràmica en la qual es combinen els horts de tarongers i les muntanyes, destacant per la seua singularitat el cim del Mondúber.

www.lacasaruraldecarlos.com 

La Casa Rural de Carlos

Casa Rabat 96 280 14 64 RAFELCOFER

La Casa Rabat es troba a Rafelcofer, una tranquil·la localitat situada entre Gandia i Oliva, a 4 km de Potries. Ocupa una casa gran d’estil modernista construïda en 1920 que ha sigut completament renovada i ofereix un alt nivell de confort. Disposa de solàrium i spa.

 www.casarabat.com/

Hotel Borgia 96 287 81 09 GANDIA

L’Hotel Borgia està localitzat en ple centre comercial i històric de Gandia, ideal per les seues instal·lacions i ubicació per els qui estan de viatge de negocis o turisme. Es troba a 6 km de Potries.

L’hotel compta amb 72 habitacions modernes i còmodes. També compta amb salons per a esdeveniments amb diferents capacitats, i ofereix connexió wifi gratuïta i pàrquing privat.

Dins de l’hotel es troba l’elegant cafè-restaurant Lucrècia, especialitzat en cuina mediterrània amb plats a la carta i un menú del dia.

www.hotelborgia.com