BAN MUNICIPAL

TALLS DE TRÀNSIT

L’Ajuntament de Potries informa que: Durant la setmana de festes estarà tallada la circulació de trànsit pels carrers del poble des de les 23.00 fins a les 2.00 h. Es prega que els cotxes s’aparquen fora del poble.  

ACTIVITATS DILLUNS 19 D’AGOST

L’Ajuntament informa que el dilluns, 19 d’agost, a les 6 de la vesprada hi haurà berenar a la Fonda d’Entitats per a tots els confrares de la Divina Pastora i de la Mare de Déu del Pilar. A les 11 de la nit a la plaça de l’Ajuntament, ‘Romanços de cego‘ amb Pep Botifarra.

COETS FESTES

L’Associació Amics de la Cordà informa que qui vulga encomanar coets per a la cordà de festes, s’ha de posar en contacte amb Miguel Àngel Rosselló o al telèfon 680112451. Els coets són de foc seguit o parat a 7 euros la dotzena.

ENTRADES POTRIES MUSICFEST

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les entrades dels concerts del festival de música i gastronomia, Potries MusicFest i es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament o a la web http://musicfestpotries.com

Preemergència per risc d’incendis forestals

🔴 El nivell de preemergència per risc d’#IIFF és alt a la província de Castelló i el litoral de València. A la resta de la Comunitat Valenciana és extrem. Recorda que tú també pots col·laborar, si veus 🔥 o una columna de fum, 📲 a l’1-1-2. #stopalfoc

FESTA DEL CRIST

L’Ajuntament informa: El dimarts dia 6 i dimecres dia 7, de les 19.00 h a 20.30 h, a la Fonda d’Entitats, es podrà passar per a col·laborar amb la Festa del Crist.  

PAGAMENT QUOTA CONFRARIES

Les confraries de la Divina Pastora i Verge del Pilar informen: A tots els confrares, que poden passar a pagar la quota, tots els dimecres fins el 14 d’agost, de 19:30 h a 20:30 h , per la fonda d’entitats.