BAN MUNICIPAL

Loteria del sorteig de Nadal – Associació Artísticomusical Sant Blai Potries

L’ajuntament informa que l‘Associació Artísticomusical Sant Blai Potries ja té a la venda la loteria del sorteig de nadal. Els interessats poden posar-se en contacte amb algun membre de la directiva.

TAXA COR

El Consorci de Residus V5-COR informa que s’ha retardat el període de pagament voluntari de la taxa del 2019. El període de pagament voluntari serà del 4 de novembre de 2019 al 7 de gener de 2020.

ITV A POTRIES

L’Ajuntament informa que el dimecres dia 18 de setembre al Recinte Firal es podrà passar la ITV als ciclomotors i maquinària agrícola en horari de 3 a 4.30 de la vesprada.

TALLS DE TRÀNSIT

L’Ajuntament de Potries informa que: Durant la setmana de festes estarà tallada la circulació de trànsit pels carrers del poble des de les 23.00 fins a les 2.00 h. Es prega que els cotxes s’aparquen fora del poble.  

ACTIVITATS DILLUNS 19 D’AGOST

L’Ajuntament informa que el dilluns, 19 d’agost, a les 6 de la vesprada hi haurà berenar a la Fonda d’Entitats per a tots els confrares de la Divina Pastora i de la Mare de Déu del Pilar. A les 11 de la nit a la plaça de l’Ajuntament, ‘Romanços de cego‘ amb Pep Botifarra.

COETS FESTES

L’Associació Amics de la Cordà informa que qui vulga encomanar coets per a la cordà de festes, s’ha de posar en contacte amb Miguel Àngel Rosselló o al telèfon 680112451. Els coets són de foc seguit o parat a 7 euros la dotzena.

ENTRADES POTRIES MUSICFEST

L’Ajuntament informa que ja estan a la venda les entrades dels concerts del festival de música i gastronomia, Potries MusicFest i es poden comprar a les oficines de l’Ajuntament o a la web http://musicfestpotries.com