BAN MUNICIPAL

ENQUESTA PRESSUPOSTOS FAMILIARS

L’Ajuntament informa: Que durant el mes de desembre i gener es realitzarà l’enquesta de pressupostos familiars en el nostre municipi. Demanem la col·laboració de les famílies seleccionades aleatòriament perquè faciliten totes les dades personals sol·licitades pels agents de l’INE.    

DINAR DE NADAL JUBILATS I PENSIONISTES

La Junta Directiva dels pensionistes i jubilats, informa: Totes les persones jubilades o pensionistes interessades en anar al dinar de Nadal al Molí canyar el 15 de desembre a les 14:00 h, poden passar a partir de hui pel local per apuntar-se fins al dimecres 12 de desembre. Preu: 23 €. Preu socis: 16 €.

DÈCIMS NADAL JUBILATS

La Junta Directiva de Jubilats i Pensionistes, informa: Que els dècims de loteria per a nadal ja estan a la llar. Es poden arreplegar al local dels jubilats a partir de hui, de 17:30 a 20:00 h de la vesprada, fins al diumenge 16 de desembre. El preu és de 22€.  

SERVEI JUTJAT

L’Ajuntament informa: Que del 2 al 13 de novembre, no hi haurà servei de jutjat.  

DANSES VALENCIANES

El grup d’amics de la Jota de Potries, informa: Que a partir del 19 d’octubre, tots els divendres a les 19:00 hores de la vesprada a la casa abadia, es realitzarà gratuïtament un taller de danses valencianes. Sols cal portar postisses, en cas de tindre-les.