BAN MUNICIPAL

sessió extraordinària i urgent del Plenari

En compliment del Decret de l’Alcaldia de data 24 d’abril de 2019, es convoca sessió extraordinària i urgent del Plenari que ha de celebrar-se al saló de plenaris de l’Ajuntament, el dissabte 27 d’abril de 2019, a les 12,00 hores, amb el següent:   ORDRE DEL DIA   1er. Aprovació de la modificació de crèdit 8/2019 […]

DÈCIMS DE LOTERIA DE JUBILATS I PENSIONISTES

La junta directiva dels Jubilats i Pensionistes, informa: Que els dècims de loteria per al 04 de maig, ja els tenim a la llar, les persones interessades poden passar a partir de hui, de 17:30 a 20:00 h. L’últim dia és el dimarts 30 d’abril, el preu és de 16.50 €.

PREINSCRIPCIÓ ESCOLETA INFANTIL

 L’AMPA de l’Escoleta Infantil El Solet informa : Ja està obert el termini de preinscripció de matrícula per al curs 2019-2020. Cal passar per l’escoleta per recollir l’imprés. Es poden matricular totes les xiquetes i xiquets nascuts l’any 2018.

CENS ELECTORAL

Maria Assumpció Domínguez Medina, Alcaldessa-Presidenta de l’Ajuntament de Potries Fa saber: Que amb motiu de les Eleccions Municipals i Europees del 26 de maig de 2019, s’exposen al públic les llistes electorals del 8 al 15 d’abril, ambdós inclusivament, perquè les persones interessades les consulten a l’efecte de presentar reclamacions. La consulta sols pot realitzar-se per […]

REUNIÓ AMPA POTRIES

L’AMPA, informa: Que aquest dijous dia 4 d’abril a les 19:00 h de la vesprada es farà una assemblea a la fonda d’entitats per a parlar del fi de curs, de la jornada continua i del material escolar, entre altres temes.  

DONACIÓ DE SANG

L’Ajuntament informa: Que el proper dilluns 1 d’abril de 17:00 a 20:30 h de la vesprada a la fonda d’entitats tindrà lloc la campanya de donació de sang.

PLENARI ORDINARI DE L’AJUNTAMENT

L’Ajuntament informa: Que aquest dijous 28 de març, a les 20.00 h de la vesprada, es convoca sessió ordinària del Plenari, a celebrar-se al saló de plenaris de l’Ajuntament.