,

POTRIES TINDRÀ UN “ ESPAI DE LES ARTS”

Tal i com ja es va anunciar en la visita de la vicepresidenta de la Diputació de València a Potries pel porrat de Sant Blai, l’Ajuntament de Potries ha inclós, aquest 25 d’abril, dins del pla d’obres SOM de la Diputació per als exercicis 2018 i 2019, la primera fase per a la construcció del nou “Espai de les Arts”.

Aquesta nova instal·lació, que es construirà al Carrer de l’Aigüera, comportarà una sala, amb els seus serveis complementaris, per poder albergar diferents manifestacions artístiques: representacions teatrals, concerts, balls i d’altres disciplines escèniques, així com esdeveniments de caràcter sociocultural; i, a més, es connectarà a l’actual Centre de Serveis Socials i Culturals.

L’Ajuntament de Potries ha decidit que el disseny de la infraestructura es realitze a través d’un CONCURS OBERT DE PROPOSTES, de forma que hi puguen participar diferents arquitectes de la comarca, i les bases del qual es faran públiques en els propers dies. Així, es pretén que es puguen encetar les obres una vegada resolt el concurs i licitades les obres, a finals d’aquest any.

Aquelles persones interessades en participar-hi, estigueu atentes al nostre Facebook i web.