Potries estrena el Parc de la Concòrdia, construït amb l’ajuda de la Diputació de València.

El poliesportiu municipal de Potries ja compta amb un espai recreatiu multi-usos a l’aire lliure per a que les veïnes i veïns del poble puguen realitzar exercici i reunir-se per gaudir de l’entorn. El diputat de Medi Ambient de la Diputació, Josep Bort, i l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, han visitat aquest Parc de la Concòrdia que ha sigut construït en una zona regenerada i que comptarà també amb una zona amb jocs infantils per a gaudi dels més menuts.

El responsable de l’àrea de Medi Ambient, Josep Bort, ha expressat que «és una obra important sobre tot per l’ús que se li va a donar, perquè és un projecte per a integrar activitats i persones, perquè es tracta d’un equipament on es poden realitzar activitats per a tots els públics, la qual cosa crea un espai d’integració en aquest Parc de la Concòrdia que és molt valuós».

A més, el diputat ha destacat que l’objectiu del Programa de Recuperació d’Espais Degradats és «posar en valor, amb la mínima aportació de recursos dels ajuntaments i tot el recolzament tècnic que pugam proporcionar des de la Diputació, estos espais degradats i integrar-los per a l’ús i el gaudi de la ciutadania». «A més —ha afegit— este programa està en una millora contínua amb la incorporació de noves idees tècniques i necessitats que sorgeixen des de la ciutadania i, especialment, pels municipis».

Assumpta Domínguez, l’alcaldessa de Potries, ha explicat que «es tracta d’un parc que s’ubica en un enclavament molt important per a nosaltres, a l’aire lliure, que acompleix diverses funcions, perquè ofereix espai per a fer exercici i també una important zona verda per a l’esbarjo familiar. A més, aquest projecte ha servit per a recuperar un territori que estava perdut i que amb els 2000 m2 constitueix un punt molt important per a promoure la convivència, la vida saludable i sobre tot la participació i dinamització social».