BENVINGUTS
va | es | it | en
07-12-2017
EXCURSIÓ A LA VALÈNCIA REPÚBLICANA I AL TEATRE

Dia 17 de desembre. Inscripcions a la Cassoleria de dilluns a divendres d’11 a 15 hores

Tenim el gust de convidar-vos a la pròxima eixida cultural, aquesta vegada visitarem València i per uns instants viatjarem a la València Republicana de la mà de Jose Mª Azkárraga, coautor del llibre "Valencia 1931 - 1939 guia urbana. La ciudad en la II Republica", impulsor de "La Ruta per la València Republicana".

Vora 250 refugis, escoles, la plaça d'Emili Castelar, el carrer dels Metal·lúrgics, la Llei de l'Avortament, manifestacions festives espontànies, Federica Montseny (la primera dona ministra d'Espanya) i art, educació i cultura a qualsevol cantó. Així va ser la València de la Segona República, un somni esborrat per 40 anys de franquisme.

Acabarem el dia al Teatre Principal de València amb intenció de gaudir de l'obra "Tic- Tac". L'Institut Valencià de Cultura, conjuntament amb la Diputació de València posa en escena la seua última producció TIC-TAC. Es tracta d'una comèdia musical escrita per Carles Alberola, Rodolf Sirera i Pasqual Alapont amb cançons i música de Josep Zapater i Noèlia Pèrez, les coreografies de Cristina Fernández i dirigida per Carles Alberola.

TIC-TAC és un espectacle amb 14 intèrprets que ens parla de la necessitat de la ficció. El temps passa i corre massa pressa. De vegades volem arreglar al territori de la ficció allò que no hem estat capaços de fer en la realitat, a les nostres vides. Muntar un musical, reconciliar un pare i un fill i, transformar la vida de la gent que ens envolta i estimem. Tot això amb humor, tendresa i cançons.

Això i molt més es TIC-TAC.

L'Ajuntament assumirà la despesa de l'autobús, el cost de l'eixida cultural és de 25€ (dinar i teatre inclòs).

 
 

 

AVALEM JOVES PLUS

HORARIO AUTOBUSES

ARTE EN LA CALLE - TRIES ART - SANT BLAI 2018

PLAN DE QUEMAS 2017-2018: Del 1 de octubre al 30 de junio

CONOCE EL NIVEL DE PRE-EMERGENCIA DE INCENDIOS Y METEOROLÓGICA DE POTRIES

HORARIO BIBLIOTECA JUZGADO DE PAZ

¿QUIERES RECIBIR LOS BANDOS Y AVISOS A TU TELÉFONO? DESCÁRGATE LA APP POTRÍES REPORT” (EN PRUEBAS)

HORARIO DE ATENCIÓN DE LAS CONCEJALÍAS

CONSULTEU EL PLÀ D'ACCIÓ MUNICIPAL D'ENERGIA SOSTENIBLE DE POTRIES

SÍGUENOS EN LAS REDES SOCIALES