Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Xerrada a càrrec de la periodista Lola Bañón “7 anys de la guerra de Síria”

març 9 @ 7:00 PM - 9:00 PM

El proper dia 14 de març s’acompleixen 7 anys de l’inici de la guerra de Síria, sense que s’albire una solució al conflicte i amb una crisi mundial de caràcter humanitari que els estats no ha sigut capaços de resoldre.

Lola Bañón, a més de ser Directora de la Fundació Assemblea de Ciutadans i Ciutadans de la Mediterrània  (FACM), és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Va fer  el doctorat en Periodisme en la Universitat de València i amb una tesi doctoral sobre la Representació Mediàtica d’Aràbia Saudita.

Era periodista especialitzada en informació internacional en TVV fins a la seua extinció, que va viure en primera persona; tot i que els seus inicis en Canal 9, en 1989, varen ser com a periodista esportiva, un món al que se sent molt lligada i del que guarda molt grats records quan encara no era freqüent veure dones al capdavant de programes esportius.

És una gran amant i coneixedora del món àrab. Durant la Primera Guerra del Golf va ser enviada especial a Israel i Palestina. Membre del Comitè de Nacions Unides per als Refugiats Palestins (UNRWA); autora del llibre “Palestins” i d’altres publicacions relacionades amb el món àrab i el periodisme.

Actualment,la seua gran experiència professional la transmet ara en la facultat de Filologia i Comunicació de la UV com a professora de Periodisme Televisiu.

Tot un luxe, que ens permetrà gaudir d’una visió del conflicte Sirià des d’un coneixement especialitzat.

Així es que no falteu: la cita és el proper DIVENDRES 9 DE MARÇ, A LES 19,00 HORES A LA CASADELA CULTURA.

Details

Date:
març 9
Time:
7:00 PM - 9:00 PM
Event Category: