Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EXPOSICIÓ: Cercles de soledat. Pintura i escultura de Rob Ward

22/03/2019 @ 7:00 PM - 14/04/2019 @ 2:00 PM

Del 22 de març fins al 14 d’abril.

Lloc: Ajuntament de Potries

Inauguració: divendres 22 de març a les 19.00 h en l’Ajuntament de Potries

Cercles de soledat. Pintura i escultura de Rob Ward

L’escultura s’ocupa de crear nous objectes per a la imaginació. El meu treball ha girat entorn de la creació d’objectes a partir d’una col·lecció de coses i idees que, quan es combinen, creen nous objectes en el món. Aquesta col·lecció abasta des d’eines, utensilis i articles quotidians que marquen les nostres vides. Coses que usem. Coses que ens encanten ja siga per la seua forma de funció o color. Les col·loque utilitzant una àmplia gamma de mètodes, processos i tècniques, fosa, tallat i construcció per a actuar en harmonia i dotar-ho de sentit.

Els temes de l’obra són variats, paisatges, arquitectura, poesia i música. Aquesta exposició està presa del meu arxiu de coses. Les pintures són de fotografies de les prestatgeries del meu estudi sense composició. L’escultura deriva d’aquests objectes, reorganitzats en xicotetes obres que juguen amb l’escala.

La idea de l’exposició va sorgir d’un poema del poeta Rilke, que va escriure àmpliament sobre l’escultor Rodin. En el poema escriu sobre el plint de l’escultor que és el seu cercle de soledat. El lloc on pensa i contempla la seua obra. Per a aquesta fi, totes les escultures estan contingudes en diferents cercles i exploren la forma, el color, la textura, el material i l’escala dins dels paràmetres d’un cercle. Són cercles de soledat per a la reflexió, la meditació i la imaginació.

Rob Ward

Potries Feb 8 2019

Details

Start:
22/03/2019 @ 7:00 PM
End:
14/04/2019 @ 2:00 PM
Event Category: