Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

EXPO JERE: PINTURA I ESCULTURA

06/10/2018 @ 7:00 PM - 27/10/2018 @ 7:00 PM

Inauguració de l’exposició de Jere, de pintura i escultura, a la casa de l’ajuntament de Potries, dissabte 6 d’octubre a les 19.00 h.

Parlem de Jere:
L’art contemporani agraeix propostes que s’acosten a l’espectador, que siguen clares, sinceres, sense colorants ni edulcorants. L’obra de Jere és així. El seu treball de caràcter costumista serveix per trencar barreres amb qui veu i percep la seva obra.
Insuflar vida a un material com pot ser el bronze, el fang, etc., o plasmar-ho en pintura sobre un suport, és un pas important per a qualsevol escultor o pintor. Però Jere va més enllà. Jere és l’artista que domina les formes, els moviments, les textures i sobretot la tècnica.
Fa seu el material, sigua el que sigua, i el més important ho dota de concepte, de missatge. Aquesta quotidianitat, diríem escalfor mediterrània, és la que sabem valorar i admirar.
En un to metafòric l’obra de Jere es deixa tocar, s’escolta, s’assaboreix. En un món cada vegada més artificial tot allò que és proximitat, que ens connecta amb les arrels i la nostra identitat és allò que no hem de perdre de vista per que per sobre de tot ens humanitza.
Plató en el seu mite de la caverna parla de les tenebres i la llum. La mateixa llum que ha buscat Jere i l’ha guiat a fer un treball ple de frescor i creativitat. Aquest far l’ha portat a consagrar-se entre els grans mestres de l’escultura i la pintura costumista del nostre País.

Àlvar Sáez Puig.
Historiador de l’Art.

Barcelona

Details

Start:
06/10/2018 @ 7:00 PM
End:
27/10/2018 @ 7:00 PM
Event Categories:
, ,

Venue

Plaça Ajuntament