Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Els “altres” paisatges

19/12/2018 @ 8:00 AM - 06/01/2019 @ 5:00 PM

- Free

La col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana es trasllada a Potries (Capital Cultural Valenciana CCV). El principal objectiu d’aquesta exposició és mostrar les obres d’art contemporani adquirides per la Generalitat Valenciana. Es tracta d’un primer acostament, per aquest motiu s’anomena “Primers Moments” que aporta una visió general del panorama artístic contemporani existent a la Comunitat Valenciana.

TERCER CICLE – 19 de desembre al 6 de gener

Els “altres” paisatges.

Tenint al cap encara les instal·lacions relacionades amb la memòria com a contenidor d’experiències i com a estratègies per a projectar cap al futur, aquest últim cicle d’exposicions itinerants amb base en la Col·lecció d’Art Contemporani de la Generalitat Valenciana, col·loca el punt d’atenció en la Naturalesa i en totes les seues dimensions. Des del punt de vista filosòfic, la Naturalesa ha sigut entesa com l’essència vertadera, com una llei interna, com l’especificitat de les coses o com aquesta realitat objectiva fora de la consciència. En les obres que es presenten es generen una sèrie de cruïlles al voltant de la representació d’una naturalesa particular influïda per la ciència i per la tecnologia, que acaba per traduir-se en una reflexió on l’estètica serveix d’acció compromesa, un mitjà creatiu que no deixa de llançar-nos preguntes.

Aquest cicle ens parla de l’entorn i el paisatge des de la visió de l’ecologia i la sostenibilitat. Queda patent en aquestes obres la necessitat d’arribar a trobar l’equilibri amb allò natural.

Obres que s’exposaran a Potries:

– “3DSoundprinter_Plastic Bag” de Hugo Martínez Tormo en la planta baixa del Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez.

– “A Darwinian Point of view” d’Ernesto Casero en la planta baixa del Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez.

Details

Start:
19/12/2018 @ 8:00 AM
End:
gener 6 @ 5:00 PM
Cost:
Free
Event Categories:
, ,