CONFERÈNCIA DE XAVIER MONSALVATJE AL MUSEU CASSOLERIA DE POTRIES

  • Monsalvatje, un dels autors de les obres de la col·lecció d’art contemporani de la Generalitat que es troba a Potries, visita el municipi de la Safor.

Potries (23/11/2018).  Xavier Monsalvatje visita Potries amb motiu de la primera itinerància de l’exposició Art Contemporani de la Generalitat Valenciana / Primers Moments, on la seua obra Be careful what you wish for…; està exposada, dintre del primer cicle d’aquesta exposició, “Més enllà de l’objecte: narratives codificades”. L’artista va explicar a les i als assistents quin és el paper de la Revolució Industrial en el seu procés creatiu, les seues influències i una demostració pràctica sobre com realitza el seu característic treball de ceràmica.

Aquest primer cicle finalitzarà el pròxim 25 de novembre i el 28 de novembre comença el següent cicle, “Més enllà de l’objecte: memòria continguda”, en el qual estaran exposades Limbo económico en tres actos d’Art al Quadrat i Cantos rodados a la memoria de Paloma Navares.

Tant com en el següent cicle, com en l’últim, que estarà al museu del 19 de desembre fins al 6 de gener, el Museu rebrà diferents autors, una magnífica oportunitat per a que el públic puga interactuar amb les autores i els autors de les obres i conèixer de primera mà com ha sigut el procés de creació i al propi artista

Les xiquetes i els xiquets de l’escola també estan treballant conjuntament amb el Museu i les distintes exposicions, on a més de fer la visita a l’exposició, realitzen distintes activitats relacionades amb les obres.

En el següent vídeo podreu visualitzar l’entrevista a Xavier Monsalvatje el dia de la seua visita a Potries: